Playbuilding

Playbuilding er en blid teambuildingsform, hvor ingen udstilles. Deltagerne gennemgår en proces, hvor de tager hånd om hinanden, udviser omsorg, og griner sammen. Man oplever på egen krop at for at få legen, og dermed den sociale dynamik til at fungere, så kræver det, at alle engagerer sig i handlingen.

Den enkeltes rolle tydeliggøres, og man finder ud af for sig selv, hvordan ens adfærd påvirker gruppens muligheder for at lykkedes med en opgave. Et Playbuildingforløb fokuserer på fire vigtige elementer: Kreativitet, Samarbejde, Kommunikation og Inklusion.


Brain Break

Et brain break er et kort og sjovt afbræk på 15-30 minutter, som giver ny energi og fokus under dit møde.

Playbuilding

Alle kender udtrykket ”arbejdet går som en leg”. Men hvornår gør det det? Hvad skal der til? I Playbuilding tager vi ved lære af legens dynamikker og lærer hvordan den legende tilgangs kvaliteter kan implementeres på arbejdspladsen.
Legen er fri og utæmmet, men det betyder ikke kaos – tværtimod har legen regler og rammer, og stiller krav til deltagernes handlekraft, seriøsitet, tilstedeværelse, engagement, og sociale kompetencer. Gennem de sociale dynamikker i legen lærer deltagerne hvordan de i fællesskab skaber en god kultur og et sundt og effektivt arbejdsmiljø.


Udbytte

– Fornyet energi
– Ilt til hjernen
– Aktivt afbræk
– Smil og latter
– Sjov, fælles oplevelse


Varighed:
Fra 30 minutter til 2 timer

Pris:
Fra kr. 3.000,-
(Max. 32 personer)
Pris aftales individuelt efter gruppestørrelse og varighed, kontakt legeparken@gerlev.dk

Udbytte

– Legende tankesæt
– Engagerede kollegaer
– Trivsel på arbejdspladsen
– Handlingspræget arbejdskultur
– Ny fællesskabsforståelse


Varighed:
1-3 timer

Pris:
Fra kr. 4.000,-
(Minimum 15 personer)
Pris aftales individuelt efter gruppestørrelse og varighed, kontakt legeparken@gerlev.dkDet siger vores kunder om Playbuilding:

"Vi havde en dejlig dag i Gerlev i går. Udover det helt igennem skønne vejr fungerede alt super godt. Maden var fantastisk og vores lege-instruktør Daniel imponerede os alle med sin charme, entusiasme, energi og store faglighed. Vi fik fuld valuta for den investerede tid! (...) Vi spreder budskabet om Gerlev som et utrolig dejligt sted at holde personalearrangementer."
Trine Tybjerg Holm, souschefHD- og Mastersekretariatet på SDU
Jeg vil bare sige tak for en super god og meget morsom dag. Vi fik alle grinet og rørt os på en rigtig god og sjov måde. Jeg tror de fleste af os kunne mærke dagen i kroppen også nogle dage efter. Mine kolleger er alle meget positive og vi har snakket meget om legene og de redskaber, vi fik af dig. Der er også mange roser til dig og din måde at få os alle sammen med i legen og efterfølgende sætte de forskellige lege ind i en arbejdsrelateret virkelighed. Alt i alt en rigtig god dag med mange dejlige oplevelser i nogle skønne omgivelser. En sådan dag SPAR Danmark varmt kan anbefale til andre.
Helle Clausen, marketingskoordinatorSPAR Danmark A/S
Vi havde brug for teambuilding-aktiviteter, der involverede alle. Vi er 50 medarbejdere i DuPonts forsknings- og udviklingsafdeling i Brabrand, og vi har tidligere oplevet, at nogle former for teambuilding kan være både voldsomme og fysisk udfordrende. Det betyder, at ikke alle kan være med. Gerlev Legeparks Playbuilding blev derfor en stor succes, da samtlige medarbejdere i afdelingen deltog i de planlagte aktiviteter med liv og sjæl. To professionelle og meget velforberedte instruktører kom til Brabrand og ledte os gennem legene, og de udfordrede os på sjove og anderledes måder. Instruktørerne var meget bevidste om, hvem de havde med at gøre. De sørgede for, at vi alle – yngre som ældre - blev involverede. Oplevelserne med Playbuilding har været med til at sikre, at vi bliver ved med at føle os som én samlet afdeling, selv om vi til hverdag arbejder på vidt forskellige områder. Vi fik styrket vores følelse af fællesskab og blev opmærksomme på, at vi hver især har en rolle at spille på arbejdspladsen. Humøret var højt hele vejen igennem. Vi legede sammen. Vi grinede sammen. Det var en superdag med Playbuilding.
Research Assistant Lene M. JensenDuPont Industrial Biosciences
Vi havde samlet 30 HR-professionelle fra Nordea Wealth Managements europæiske HR-organisation på et to-dages-seminar i svenske Ystad. I løbet af dette seminar havde vi brug for et energi-afbræk. Playbuilding fra Gerlev Legepark var supergodt til give os ny energi og sætte nye perspektiver på vores dialog med hinanden. Der er tale om et meget simpelt og meget effektivt koncept, som gav os alle god læring omkring vores kommunikation. Det er sjovt at lege. Det er ikke noget, vi gør ret meget som voksne. Her var det ganske legitimt, og alle kunne være med. Britt Blum var en meget nærværende instruktør, der fik involveret os alle. Ingen følte sig tvunget til at deltage, men alle deltog. Kollegerne har givet meget positiv feedback på legene. Vi taler stadig om dem. Vi fik bl.a. øjnene op for, hvordan vi bør være mere opmærksomme på den nonverbale kommunikation i vores dagligdag.
HR Teamleder Lotte SchifferNordea
I Finansforbundet arrangerer vi hvert år en medlemsweekend for service- / tekniker og betjente i den finansielle sektor, hvor medlemmer fra hele landet deltager. Vi har løbende fokus på, hvordan vi kan inspirere og udvikle vores medlemmer med såvel faglige som sociale kompetencer, herunder at blive bedre til at samarbejde og til at styrke relationerne til kollegerne på arbejdspladsen. På en sådan weekend valgte vi at tilbringe en dag i Gerlev Legepark med Playbuilding. Det blev en virkelig god oplevelse for de 45 deltagere. Vi oplevede et meget velorganisereret program med Britt Blum som en helt forrygende instruktør, der formåede at få os alle til at deltage i legene. Nogle var måske lidt skeptiske i starten, men i løbet af et kvarter var alle i fuldt vigør. Vi fik masser af frisk luft, mange grin – og god mad undervejs. Nogle deltagere havde dårlig ryg, og nogle kunne ikke løbe. Det gav ingen problemer. Britt tilpassede løbende legene, så alle hele tiden kunne være med. Playbuilding består af mange sjove lege, og Brit var god til at samle op på hver leg og gøre opmærksom på, hvordan vi kunne bruge de situationer, der opstod, i vores egen dagligdag, når vi kommunikerer med vores kolleger. Mange var glade for at få disse perspektiver på arbejdssituationen, og vi fik en del aha-oplevelser.
Administrator Evy GrønvallFinansforbundet