Det er faktisk svært at sætte ord på, hvad det egentlig var, som fungerede så godt, men en ting er sikkert - vi har aldrig før haft det så sjovt sammen! Jeg tror, at det er en fornemmelse af, at når vi kan have det så skønt sammen, dem vi er, uden at der skal andet til end lidt god leg, så går vi nok i virkeligheden og har det meget godt i afdelingen. Alle var glade for arrangementet!
Legene var bare den perfekte måde at få folk væk fra væggen og ud i rummet. Et godt samtaleemne og noget folk kunne komme i gang med fra starten af ☺Tak for jeres professionelle tilgang til leg og for at komme ud og få legen ind under huden på os ”gamle, støvede forretningsfolk”☺
"Vi havde en dejlig dag i Gerlev i går. Udover det helt igennem skønne vejr fungerede alt super godt. Maden var fantastisk og vores lege-instruktør Daniel imponerede os alle med sin charme, entusiasme, energi og store faglighed. Vi fik fuld valuta for den investerede tid! (...) Vi spreder budskabet om Gerlev som et utrolig dejligt sted at holde personalearrangementer."
Trine Tybjerg Holm, souschefHD- og Mastersekretariatet på SDU
Jeg vil bare sige tak for en super god og meget morsom dag. Vi fik alle grinet og rørt os på en rigtig god og sjov måde. Jeg tror de fleste af os kunne mærke dagen i kroppen også nogle dage efter. Mine kolleger er alle meget positive og vi har snakket meget om legene og de redskaber, vi fik af dig. Der er også mange roser til dig og din måde at få os alle sammen med i legen og efterfølgende sætte de forskellige lege ind i en arbejdsrelateret virkelighed. Alt i alt en rigtig god dag med mange dejlige oplevelser i nogle skønne omgivelser. En sådan dag SPAR Danmark varmt kan anbefale til andre.
Helle Clausen, marketingskoordinatorSPAR Danmark A/S
Vi havde brug for teambuilding-aktiviteter, der involverede alle. Vi er 50 medarbejdere i DuPonts forsknings- og udviklingsafdeling i Brabrand, og vi har tidligere oplevet, at nogle former for teambuilding kan være både voldsomme og fysisk udfordrende. Det betyder, at ikke alle kan være med. Gerlev Legeparks Playbuilding blev derfor en stor succes, da samtlige medarbejdere i afdelingen deltog i de planlagte aktiviteter med liv og sjæl. To professionelle og meget velforberedte instruktører kom til Brabrand og ledte os gennem legene, og de udfordrede os på sjove og anderledes måder. Instruktørerne var meget bevidste om, hvem de havde med at gøre. De sørgede for, at vi alle – yngre som ældre - blev involverede. Oplevelserne med Playbuilding har været med til at sikre, at vi bliver ved med at føle os som én samlet afdeling, selv om vi til hverdag arbejder på vidt forskellige områder. Vi fik styrket vores følelse af fællesskab og blev opmærksomme på, at vi hver især har en rolle at spille på arbejdspladsen. Humøret var højt hele vejen igennem. Vi legede sammen. Vi grinede sammen. Det var en superdag med Playbuilding.
Research Assistant Lene M. JensenDuPont Industrial Biosciences
Vi havde samlet 30 HR-professionelle fra Nordea Wealth Managements europæiske HR-organisation på et to-dages-seminar i svenske Ystad. I løbet af dette seminar havde vi brug for et energi-afbræk. Playbuilding fra Gerlev Legepark var supergodt til give os ny energi og sætte nye perspektiver på vores dialog med hinanden. Der er tale om et meget simpelt og meget effektivt koncept, som gav os alle god læring omkring vores kommunikation. Det er sjovt at lege. Det er ikke noget, vi gør ret meget som voksne. Her var det ganske legitimt, og alle kunne være med. (...) Kollegerne har givet meget positiv feedback på legene. Vi taler stadig om dem. Vi fik bl.a. øjnene op for, hvordan vi bør være mere opmærksomme på den nonverbale kommunikation i vores dagligdag.
HR Teamleder Lotte SchifferNordea
I Finansforbundet arrangerer vi hvert år en medlemsweekend for service- / tekniker og betjente i den finansielle sektor, hvor medlemmer fra hele landet deltager. Vi har løbende fokus på, hvordan vi kan inspirere og udvikle vores medlemmer med såvel faglige som sociale kompetencer, herunder at blive bedre til at samarbejde og til at styrke relationerne til kollegerne på arbejdspladsen. På en sådan weekend valgte vi at tilbringe en dag i Gerlev Legepark med Playbuilding. Det blev en virkelig god oplevelse for de 45 deltagere. (...) Nogle var måske lidt skeptiske i starten, men i løbet af et kvarter var alle i fuldt vigør. Vi fik masser af frisk luft, mange grin – og god mad undervejs. (...) Mange var glade for at få disse perspektiver på arbejdssituationen, og vi fik en del aha-oplevelser.
Administrator Evy GrønvallFinansforbundet

Playbuilding

Styrk fællesskabet i virksomheden

Leg skaber fællesskab. Først og frem- mest fordi man ved at lege sammen deler en stærk og glædesfyldt oplevelse med hinanden.

I legen kan vi inkludere alle og vi kan lege på tværs af alder, kultur og sprog. Derfor er Playbuilding en levende og glædesfyldt teambuildingsform, hvor ingen udstilles.

I Playbuilding fokuserer vi på fire vigtige elementer: Inklusion, Samarbejde, Kommunikation og kreativitet. Gennem Playbuilding får deltagerne syn for de sociale og kreative kvaliteter som legen rummer, og ser hvordan de kan tages med ind i hverdagen på arbejdspladsen.

Ønsker I et særligt fokus i jeres arrangement, så kan vi tilpasse indholdet i forhold til dette!

Vi glæder os til at sammensætte det helt rigtige arrangement for dig og dine kollegaer.

Brain Break

Fokus på en sjov & aktiv pause.

Varighed: 15-45 minutter
Pris fra: 4.950 kr.


Samarbejdsleg

Fokus på Interaktion og fællesskab.

Varighed: 1-2 timer
Pris fra: 7.950 kr.


Teambuildingleg

Fokus på udvikling af teamet – interaktion, kommunikation, samarbejde og kreativitet.

Varighed: 2-5 timer
Pris fra: 14.950 kr.

Kundeevent

Skræddersyet arrangement.

Varighed: Fra 1 time til 1 hel dag

Pris: Efter aftalePlaybuilding for lærere og pædagoger

Playbuilding er også oplagt til grupper der beskæftiger sig professionelt med børns leg og relationsdannelse, herunder lærere og pædagoger. Playbuildingkurset giver dybdegående indsigt i legens sociale kvaliteter, og fordi kurset tager afsæt i konkrete lege, kan denne praktiske viden tages med hjem til skolen/institutionen. Kurset giver derfor et stærkt sammenhold for kollegaerne, og samtidig fungerer kurset også som en værktøjskasse som deltagerne selv kan benytte sig af til at arbejde videre med børnenes sociale kultur gennem leg i skolen eller institutionen.

Kursets fokusområder kan tilpasses jeres specifikke ønsker, så I får mest mulig gavn af de timer vi har sammen.