Projekter og byudvikling

I Gerlev Legepark udbreder vi vores viden om leg og bevægelse til samarbejdspartnere i hele landet. Vores vision er at integrere de positive kvaliteter, som følger med fysisk aktivitet og et legende tankesæt, i landets kommuner. Vi mener nemlig at legen gavner alle, og skaber sundhed, glæde og trivsel.

Vi hjælper vores samarbejdskommuner med at profilere sig selv som aktive og legende kommuner, hvilket gør dem mere attraktive for både borgere og erhvervslivet. Vi skaber et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen, og skaber bevægelsesglæde i skoler og institutioner gennem kompetenceudviklingsforløb for skolelærere og pædagoger. Vi rådgiver i byudvikling, skaber liv og leg i byer og havneområder, og lægger fundamentet for brede samarbejder i hele kommunen.

Læs mere om vores samarbejder med kommuner, virksomheder og institutioner herunder.

Projekter og byudvikling

Se video om vores projekter og partnerskaber

Det siger vores samarbejdspartnere om os:

”Gerlev Legepark gennemførte et stort Playbuilding-program for vores 500 medarbejdere i Slagelse Kommunes hjemmepleje over en periode på halvandet år. Vi ønskede at gøre en indsats for at fremme trivslen og samarbejdet i de enkelte grupper, som hjemmeplejen består af. Vores social- og sundhedshjælpere er ikke alle på samme boglige niveau, så i stedet for at fokusere på teoretiske budskaber om det vigtige i at samarbejde, synes vi, at Playbuilding var en sjov og alternativ måde at bruge legen på til at styrke sammenholdet i grupperne. Samtidig er der et sundhedsfremmende element i legen, som passer fint ind i vores arbejdskultur. Legene i de forskellige grupper forløb fint. Instruktørerne var meget professionelle. De havde en smittende begejstring, der gjorde, at alle kom med. Også dem som i første omgang ikke ønskede at deltage. For nogle kunne det været lidt grænseoverskridende at skulle lege, men der gik ikke længe før alle var aktive med smil på læben. Det var sjove dage. Hver gruppe fik efter legene udleveret en af Gerlev Legeparks legetasker med redskaber og instruktioner til en række lege. I flere teams kan man godt finde på at starte et møde med én af legene, før det egentlige møde går i gang. Det er en god icebreaker til den mere formelle dialog. Medarbejderne kan også låne taskerne med hjem og lege med familie og venner. Playbuilding har været med til at styrke fælleskabsfølelsen på vores arbejdspladser. Det er vigtigt, for når medarbejderne trives, smitter det af på vores borgere. Og det er jo dem, vi er her for at hjælpe.
Områdechef Hanne DuffySlagelse Kommune

Gerlev Legepark samarbejder med:

VisitVestsjælland
Comwell Korsør
Frederik II Hotel
Vilcon Konferencehoteller
Slagelse Kommune
NUMO
CISC

@gerlevlegepark

[instagram-feed includewords=”mums”]