Søndag d. 7. maj 2023 åbner Gerlev dørene op til en helt fantastisk dag fyldt med leg, aktiviteter, samvær, sjov og hygge i Gerlev Legepark. Vi ønsker alle velkommen til Gerlev Legefestival.


Gerlev Legefestival 2023

Søndag d. 7. maj 2023 fra 10-16

Gå ikke glip af en helt fantastisk dag fyldt med leg, aktiviteter, samvær, sjov og hygge når Gerlev slår dørene op til Legeparken!

Dagen inviterer til at mærke, mødes om og opleve hvad leg kan. På denne dag giver vi legen førstehjælp og vækker glemte lege til live. Vi nyder legens evne til at samle os og give smil og glæde.

Højskolens elever og legeinstruktører vil stå klar til at sætte gang i lege, spil og aktiviteter der giver mulighed for at møde andre og opleve legens samlingskraft.

Festivalen og aktiviteterne er for ALLE små som store, unge som ældre – og der er gratis entré.

Alle er velkomne / Aldrig for gammel til at lege
Alle såvel små og store – unge og ældre er hjertelig velkommen: “Man bliver aldrig for gammel til at lege – men man bliver gammel, hvis man holder op med at lege.” Med Legefestivalen på Gerlev inviterer vi således alle til at deltage i legens fantastiske univers – Arrangementet er derfor også gratis for alle.

Gerlev gør glad
Medbring blot legelysten, tøj du kan bevæge dig i og evt. penge til en is eller kaffe. Vi lover en glad dag i legens tegn – fuld af aktivitet, sjov, samvær, nærvær og ikke mindst inspiration til at lege videre. Så tag familien, vennen/veninden eller dig selv under armen og kom til en helt fantastisk dag på Gerlev.

Vi glæder os til at se jer til en skøn dag fuld af sjov, leg, glæde og samvær.

Bonusinfo
For mere end 30 år siden lagde legeforsker Jørn Møller sammen med andre forskere grundstenen til Gerlevs forskning i gamle lege og efterfølgende formidling af leg. Med ordene Med leg skal land bygges kastede han lys over den vision, der lige siden har drevet Gerlevs mangeartede lege-initiativer og -projekter.


PRAKTISK INFO


  • Legefestivalen er for ALLE – små, store, unge og ældre
  • Gratis entré
  • Medbring gerne egen madkurv!
  • Toiletforhold: Legeparken har 3 toiletter, 2 små og 1 stort
  • Alle aktiviteter foregår udendørs, så klæd jer efter vejret og husk skiftetøj hvis nogen skulle blive våde.
  • Gratis parkering

Legefestivalen er arrangeret af Gerlev Center for Leg og Bevægelse.
Vil du vide mere om dagens indhold, eller har du andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 58 58 40 65 eller legeparken@gerlev.dk.