Legearrangement med instruktør

En levende legeoplevelse!

Du kan booke en instruktør til at komme og lege med din gruppe, hos jer eller til jeres besøg i Gerlev Legepark. Et legearrangement er en sjov og aktiv oplevelse af en kulturarv fyldt med gamle lege som har været et samlingspunkt for mennesker i århundreder, men som vi nu om dage sjældent oplever i dagligdagen. De gamle lege er en helt fantastisk fælles oplevelse som bringer folk sammen i glæde og latter – og vores instruktører er eksperter i at formidle legene på en levende og tilgængelig måde, hvor alle kan være med.

Vi tilpasser arrangementet til gruppen og til jeres særlige behov. Vi laver arrangementer til både familiefesten, skoleudflugten og som et kreativt afbræk på møde- eller konferencedagen.

Vi har også mulighed for at medbringe gamle træspil til spillestand, samt parkourstativ m. instruktør, pannabane, akrobatikinstruktør, m.v. – og vi laver arrangementer for grupper i alle størrelser (uanset om I er 10 eller 1000 personer). Alt er muligt, så kontakt os endelig for at høre mere, eller for at få inspiration til dit arrangement.

Særligt for virksomheder

Vi er eksperter i leg for virksomheder og tilpasser gerne arrangementet så det passer til jeres behov i forhold til tematisk indhold, tidsplan, deltagere m.v. Vi kan lave et legearrangement der har fokus på den umiddelbare glæde og oplevelse af at lege – eller vi kan bruge legen som indgangsvinkel til at arbejde teoretisk med bl.a. kommunikation, empati og sociale dynamikker på arbejdspladsen. Den teoretiske refleksion bliver håndgribelig og og tydelig når den forankres i den fysiske oplevelse af at lege – og giver stof til eftertanke. Se hvilke kurser og workshops for virksomheder vi tilbyder, ved at læse mere om Playbuilding og Aktivt Møde, eller kontakt os for at få et tilbud der passer til jeres ønsker. Arrangementet kan foregå i Gerlev Legepark eller hos jer.

Særligt for skoler og institutioner

Hvis I har tænkt jer at besøge legeparken med instruktør, kan I overveje at købe et årskort til Gerlev Legepark for jeres institution – det koster bare 10 kr. ekstra pr. person og giver gratis adgang til parken med samme antal børn resten af året (men det behøver ikke være de samme børn ved næste besøg!). Desuden giver årskortet halv pris på instruktør ved alle fremtidige arrangementer det kommende år.

Ønsker I større inspirationskurser for jeres personale, tilbyder vi udover vores legearrangementer også en række kompetenceudviklingsforløb for lærere og pædagoger – både med og uden “jeres børn”. Vi certificerer Bevægelsesinstitutioner, laver Playbuilding for personaletrivslen, og giver lærere og pædagoger i folkeskolen redskaber til at bruge fysisk aktiv leg til at understøtte deres faglige og sociale kompetencemål gennem Seriøst Legende Undervisning. Derudover tilbyder vi en lang række foredrag og Spotkurser, som kan tilpasses jeres ønsker og behov.

Priser

Eksempel på legearrangement:
5 kvarters legearrangement med instruktør. Vores instruktør kommer ud til jer med en taske over skulderen og sætter gang i legen. Legen er et uformelt møderum, hvor man griner og er aktive sammen, samtidig med at man i fællesskab oplever en flere hundrede år gammel kulturarv. Instruktøren tilpasser legene til gruppen, og formidler dem sådan så alle kan være med.

Pris for 5 kvarters leg fra kr. 2.000,-
Hertil kommer evt. transportudgifter (udregnet efter statens takster).
Kontakt os for at få et tilbud på dit specifikke arrangement.


Ring til Gerlev Legepark

Ring til os og hør mere om hvad vi kan tilbyde til dit arrangement.


Få et tilbud fra Gerlev Legepark

Dit navn*

Din e-mail*

Emne

Din besked*

*Påkrævet

Se hvad vi også tilbyder: