Legearrangement med instruktør
Indhold

For private

Du kan booke en instruktør til at komme og lege med din gruppe, hos jer eller til jeres besøg i Gerlev Legepark.

Et legearrangement er en sjov og aktiv oplevelse af en kulturarv fyldt med gamle lege, som har været et samlingspunkt for mennesker i århundreder, men som vi nu om dage sjældent oplever i dagligdagen.
De gamle lege er en helt fantastisk fælles oplevelse som bringer folk sammen i glæde og latter – og vores instruktører er eksperter i at formidle legene på en levende og tilgængelig måde, hvor alle kan være med.

Vi tilpasser arrangementet til gruppen og til jeres særlige behov.

Vi laver arrangementer til både familiefesten, skoleudflugten og som et kreativt afbræk på møde- eller konferencedagen. Vi har også mulighed for at medbringe gamle træspil til spillestand, samt parkourstativ m. instruktør, pannabane, akrobatikinstruktør, m.v. – og vi laver arrangementer for grupper i alle størrelser (uanset om I er 10 eller 1000 personer). Alt er muligt, så kontakt os endelig for at høre mere, eller for at få inspiration til dit arrangement.

For virksomheder

Vi er eksperter i leg for virksomheder og tilpasser gerne arrangementet så det passer til jeres behov i forhold til tematisk indhold, tidsplan, deltagere m.v.
Vi kan lave et legearrangement der har fokus på den umiddelbare glæde og oplevelse af at lege – eller vi kan bruge legen som indgangsvinkel til at arbejde teoretisk med bl.a. kommunikation, empati og sociale dynamikker på arbejdspladsen. Den teoretiske refleksion bliver håndgribelig og og tydelig når den forankres i den fysiske oplevelse af at lege – og giver stof til eftertanke.

Se hvilke kurser og workshops for virksomheder vi tilbyder, ved at læse mere om Playbuilding og Aktivt Møde, eller kontakt os for at få et tilbud der passer til jeres ønsker.
Arrangementet kan foregå i Gerlev Legepark eller hos jer.

For skoler og institutioner

Ønsker I større inspirationskurser for jeres personale, tilbyder vi udover vores legearrangementer også en række kompetenceudviklings-forløb for lærere og pædagoger – både med og uden “jeres børn”.
Vi certificerer Bevægelsesinstitutioner, laver Playbuilding for personaletrivslen, og giver lærere og pædagoger i folkeskolen redskaber til at bruge fysisk aktiv leg til at understøtte deres faglige og sociale kompetencemål gennem Seriøst Legende Undervisning. Derudover tilbyder vi en lang række foredrag og Spotkurser, som kan tilpasses jeres ønsker og behov.

Kontakt os på tlf. 58584065 eller send en mail til legeparken@gerlev.dk med jeres ønsker, så vender vi tilbage.


Priser

Eksempel på 5 kvarters legearrangement for private

Pris for 5 kvarters leg fra kr. 3.000,-
Hertil kommer evt. transportudgifter (udregnet efter statens takster).


Kontakt os ved spørgsmål eller bestillinger:

Telefon: 58 58 40 65
Eller mail: legeparken@gerlev.dk