Familien/Privat


Du kan booke en instruktør til at komme og lege med din gruppe, hos jer eller til jeres besøg i Gerlev Legepark.

Et legearrangement er en sjov og aktiv oplevelse af en kulturarv fyldt med gamle lege, som har været et samlingspunkt for mennesker i århundreder, men som vi nu om dage sjældent oplever i dagligdagen.
De gamle lege er en helt fantastisk fælles oplevelse som bringer folk sammen i glæde og latter – og vores instruktører er eksperter i at formidle legene på en levende og tilgængelig måde, hvor alle kan være med.

Vi tilpasser arrangementet til gruppen og til jeres særlige behov.

Vi laver arrangementer til både familiefesten, skoleudflugten og som et kreativt afbræk på møde- eller konferencedagen. Vi har også mulighed for at medbringe gamle træspil til spillestand, samt parkourstativ m. instruktør, pannabane, akrobatikinstruktør, m.v. – og vi laver arrangementer for grupper i alle størrelser (uanset om I er 10 eller 1000 personer). Alt er muligt, så kontakt os endelig for at høre mere, eller for at få inspiration til dit arrangement.

 

GERLEV LEGEPARK ÅBNER FOR SÆSON 2021

Legeparken byder velkommen til en sommersæson med masser af leg, glæde og fællesskab – og selvfølgelig med håndsprit og god inspiration til Corona-sikker fællesleg.

Gerlev Legepark er den perfekte destination til en udflugt med familie og venner. Parken er på størrelse med 3 fodboldbaner og indeholder både en spilleplads, kamplegeområde, shelterplads og meget mere.


Åbningstider:

Fra lørdag d. 19. juni er Legeparken åben alle weekender både lørdag og søndag frem til skolernes sommerferie. I skolernes sommerferie har Legeparken åbent torsdag – søndag.

Åbningstiderne på alle åbningsdage er kl. 10.00-16.00.

Priser:

Voksne: 50,-
Børn (12-18 år): 25,-
Børn under 12 år: Gratis.


Relevant for familier

Ring til Gerlev Legepark

Ring til os og hør mere om hvad vi kan tilbyde til dit arrangement.

Få et tilbud fra Gerlev Legepark

    Dit navn*

    Din e-mail*

    Emne

    Din besked*

    *Påkrævet