Besøg Gerlev Legepark

I Gerlev Legepark kan du opleve flere tusinde års legekultur for børn og voksne - og du deltager selv aktivt i legen. Den tre hektar store legepark indbyder til alle mulige slags lege i de forskellige områder, på spillepladsen, kamp- og vikingeområdet og meget mere.

I sommerferien 2020 byder vi op til gratis fællesleg og andre sjove aktiviteter med instruktør flere gange dagligt. I kan også booke jeres egen instruktør, eller selv gå på opdagelse i de mere end 130 gamle lege og spil fra dengang "oldemor var dreng".

Velkommen i Gerlev Legepark!

Åbningstider 2020

Gerlev Legepark har åbent i sommerferien (uge 27-32) torsdag til søndag kl. 10-17.

Legeparken byder velkommen til en sommersæson med masser af leg, glæde og fællesskab – og selvfølgelig med håndsprit og god inspiration til Corona-sikker fællesleg.


Åbningstider:

Torsdag-søndag kl. 10.00 – 17.00

 

Fra uge 33 til og med uge 42 holder Legeparken åben hver lørdag og søndag kl. 10.00-17.00.

Entrépriser 2020Voksne: 100,-
Børn (6-16 år): 50,-
Børn under 6 år: Gratis

ÅRSKORT
Betal kr 10,- ekstra per person, og få et årskort til Gerlev Legepark. Med et årskort kan du besøge os kvit og frit et helt år fra købsdato.


Praktisk information

Er I velkomne til at medbringe hjemmefra. I vores cafe kan der købes kolde og varme drikke, frugt, is & snacks!

Giver risiko for våde børn – medbring gerne skiftetøj.

Er åben i hele Gerlev Legeparks åbningstid. Vi sælger kolde & varme drikke, is, snacks, frugt og boller – så den søde tand og den lille sult kan klares.

Svarer vi gerne på! Tlf: 58 58 40 65 eller legeparken@gerlev.dk


Vil du have en instruktør ved dit besøg i Gerlev Legepark?

Du kan forudbestille en instruktør til dig og dine kollegaer, venner eller familie. Vores erfarne instruktører laver et sjovt og aktivt arrangement for jer, og sørger for at give jer en god, fælles oplevelse med de gamle lege.


Prøv en leg fra Gerlev Legepark:

Besøg Gerlev Legepark: