SPILLEPLADSEN

Historiske spil fra hele verden

Spilleområdet er en plads med ca. 50 spil fra hele Europa, som alle er minimum 100 år gamle. Du vil møde velkendte haveklassikere som Petanque og Kubb, samt en masse nye og spændende spil, som du helt sikkert ikke kender. Du finder blandt disse spil alt fra hyggelige kaste- og keglespil, til de mere intense spil, hvor det gælder om at være hurtig og præcis på aftrækkeren. Der er rig mulighed for at udfordre sig selv eller hinanden, hvad enten man er til finmotoriske udfordringer, fart over feltet, eller et hyggeligt slag kegler, hvor man imens kan nyde en kop kaffe eller en is i sommervarmen.

Uanset hvad er man sikret mange timers underholdning på spilleområdet. Så kom og prøv kræfter med f.eks. Hængekegler, Frøsnapper, Rekker-Trekker eller et af de mange andre spil der har underholdt folk og fæ i århundreder.

Til hvert af spillene findes der naturligvis skilte, der i tekst og tegning beskriver spillets regler og udførsel, og samtidig fortæller lidt om spillets historie, så det er nemt at gå til for legelystne i alle aldre.


Kig dig omkring på spillepladsen


Luftfoto af spil området i Gerlev Legepark

Områderne i Gerlev Legepark: