Dit arrangement i legeparken

Dit arrangement – for familie, venner eller kollegaer

Skal Gerlev Legepark danne rammen om din fødselsdag, familiekomsammen eller firmafest? Vi kan stå for det hele eller det halve. Vi har også mange års erfaring med at skabe den perfekte ramme om en mødedag for virksomheder.

Det gode møde for din virksomhed

Gerlev Legepark den perfekte ramme om en møde- eller en kursusdag, hvor vi har moderne mødelokale med whiteboards og projektor. Undervejs skaber et aktivt brain break med instruktør eller et hyggeligt slag kongespil på spillepladsen den perfekte pause for et afslappet og kreativt mødemiljø.
Skal dagen bruges til teambuilding, er vores Playbuilding-koncept den perfekte måde at bygge et stærkt fællesskab blandt kollegaer og samtidig lære hvordan man kan implementere legens positive kvaliteter i hverdagens på arbejdspladsen. Indholdet i Playbuilding-kurset og de øvrige aktiviteter med instruktør kan tilpasses jeres tidsplan, ønsker og eventuelle tema for mødedagen.

Hvad tilbyder vi?

Du kan booke en instruktør til leg med dig og din familie, venner eller kollegaer, eller I kan hygge jer i parken på egen hånd. I er velkomne til at tage jeres festmåltid med hjemmefra, eller I kan bestille alt fra “grill selv”-pakke til luksuriøse sandwiches og lækre buffeter fra Gerlevs eget køkken (min. 15 personer – skal forudbestilles). I kan også booke fest- eller mødelokale – kontakt os for at høre mere.

Bliv inspireret til hvilke legeaktiviteter I skal have til jeres arrangement ved at læse mere om hvad vi tilbyder. Husk at alle vores arrangementer blot er til inspiration og kan tilpasses præcis til jeres ønsker eller behov (pris for arrangement med instruktør i f.eks. 5 kvarter fra kr. 3000,-).

Ønsker I at købe forplejning – kontakt os for at høre nærmere.Ring til Gerlev Legepark

Ring til os og hør mere om hvad vi kan tilbyde til dit arrangement.


Få et tilbud fra Gerlev Legepark

  Dit navn*

  Din e-mail*

  Emne

  Din besked*

  *Påkrævet

  Besøg Gerlev Legepark: