Besøg Gerlev Legepark

I Gerlev Legepark kan i opleve flere tusinde års legekultur for børn og voksne - og i deltager selv aktivt i legen. Den tre hektar store legepark indbyder til alle mulige slags lege i de forskellige områder, på spillepladsen, kamp- og vikingeområdet og meget mere.

I kan gå på opdagelse i mere end 100 gamle lege og spil - rundt omkring i parken finder i skilte med beskrivelser af legene og alt hvad i behøver for at komme i gang. På særlige dage er der også fællesleg med legeinstruktør.

I kan også booke jeres egen instruktør, eller selv gå på opdagelse i de mere end 130 gamle lege og spil fra dengang "oldemor var dreng".

Velkommen i Gerlev Legepark!


Åbningstider

Gerlev Legepark åbner for sæsonen d. 22. april 2022.

Legeparken er åben fra torsdag-søndag kl. 10-16. Der er gratis entré.

I er meget velkomne til at medbringe jeres egen mad og drikke, som i kan nyde i parken eller på vores hyggelige terrasse. Vores cafe er som udgangspunkt kun åben efter aftale til bookede arrangementer. Toiletfaciliteter er altid tilgængelige i åbningstiden. Det er desværre ikke tilladt at medbringe hunde i Legeparken.

Priser

Voksne: Gratis
Børn (6-16 år): Gratis
Børn under 6 år: Gratis

Kontakt os

GERLEV LEGEPARK
Skælskør Landevej 26
4200 Slagelse

 +45 58 58 40 65
 legeparken@gerlev.dk

Mandag – Torsdag kl. 9.00 – 16.00
Fredag 9.00 – 14.30

Weekend:
 +45 58 57 09 35

Se legeparken hjemmefra

Gerlev Legepark er den perfekte destination til en udflugt med familie og venner. Parken er på størrelse med 3 fodboldbaner og indeholder både en spilleplads, kamplegeområde, shelterplads og meget mere.

Se legeparkens områder her, eller prøv den virtuelle tour i Gerlev Legepark.


Videoklip fra Gerlev Legepark

@Gerlevlegepark