Handileg

Gerlev Legepark har lang erfaring med at lave legearrangementer for mennesker med forskellige typer af handicaps.

Gerlev Legepark har dannet rammen for legeoplevelser for både fysisk- og psykisk udviklingshæmmede, autister, hørehæmmede og muskelsvindlere.

Vores professionelle instruktører tilpasser legene til målgruppens formåen og sikrer, at alle har en forrygende dag med leg og latter. De fysisk aktive lege og især vores mange spil, kræver ikke at man kan yde på et bestemt niveau for at være sjove. Det er nok bare at være med.

I kan booke en legeinstruktør i 5 kvarter, der viser jer Legeparkens mange muligheder og sætter gang i en række fælleslege. Før og efter er der fri adgang til parken.

I kan medbringe madkurven og spise i vores picnicområder eller på Caféens terrasse. Café Snurretoppen sælger slik og sodavand, is og en masse spændende legetøj fra dengang oldemor var dreng. Der er også kaffe og kage, samt lette måltider, hvis man nu har glemt madpakken.

Se billeder af HandiLeg:


Priseksempel:

For institutioner med brugere i skole, SFO eller dagsinstitution er prisen for entré til Legeparken er kr. 40,- pr. person

For institutioner med voksne brugere er prisen for entré til Legeparken kr. 60,- pr. person.

Minimumspris for 5 kvarters leg med instruktør fra Gerlev Legepark og med efterfølgende adgang til Gerlev Legepark og brug af dens faciliteter er kr. 1.500,-

1 instruktør kan lege med op til 15 personer.


Ring til Gerlev Legepark

Ring og få en snak med os, så kan vi tilpasse et tilbud efter jeres ønsker og behov.


Skriv til Gerlev Legepark

Dit navn*

Din e-mail*

Emne

Din besked*

*Skal udfyldes

Leg for institutioner:


Læring for institutioner:

Copyright © 2015 Gerlev Idrætshøjskole. All rights reserved.