Familiedag

En hyggelig og sjov dag, for medarbejdere og deres familie i Gerlev Legepark eller i virksomhedens egne faciliteter

En familiedag for virksomhedens ansatte & deres familier med Gerlev Legepark på programmet kan forgå på flere forskellige måder alt efter jeres ønsker og behov.

Vores mål er altid at give jer en god oplevelse sammen med jeres familier under mottoet: leg og læring. Her vil være fællesleg og konkurrencer, store grin og koncentration, strategi og råstyrke og frem for alt masser af latter!

Det mest oplagte er at arrangementet afvikles i vores rammer i Gerlev Legepark, hvor I køber 5 kvarters leg med 1 instruktør, samt herefter fri afbenyttelse af Gerlev Legeparks faciliteter. Her ud over kan I tilkøbe forfriskninger og måltider, hvis dette ønskes eller selv medbringe diverse forplejninger til dagen, som gerne må nydes i legeparken.

Ønskes et længere arrangement med instruktør eller ønsker I at afholde dagen i egne eller andre faciliteter, så kan dette arrangeres – ring blot og tage en snak med os.

Priseksempel:

Pris fra kr. 4500,- for 5 kvarters leg med instruktør. Entré og efterfølgende fri afbenyttelse af legeparkens faciliteter er inkluderet i prisen.

Forplejning:
Afholdes arrangementet i Gerlev Legepark, er det muligt at bestille frokost. Vi tilbyder f.eks.: Luksusbuffet med en øl eller vand. Prisen er kr. 265,- pr. person (min. 15 personer – skal forudbestilles).

Lækre sandwiches (standard/luksus) til kr. 65,-/80,-. Prisen er ekskl. drikkevarer.

familiedag

Ring til Gerlev Legepark

Ring og få en snak med os, så kan vi tilpasse et tilbud efter jeres ønsker og behov.


Få et tilbud fra Gerlev Legepark

Dit navn*

Din e-mail*

Emne

Din besked*

*Skal udfyldes

Flere produkter til virksomheder:

Copyright © 2015 Gerlev Idrætshøjskole. All rights reserved.