Book en instruktør

Leg med instruktør for virksomheder

Du kan booke en instruktør til leg med dig og dine kollegaer. Et legearrangement er en sjov og aktiv oplevelse at dele med sine kollegaer til firmafesten, familiedagen eller som kreativt afbræk på møde eller konferencedagen.

Vi er eksperter i leg for virksomheder og tilpasser gerne arrangementet så det passer til jeres behov i forhold til indhold, tid og antal deltagere – vi kan give jer den umiddelbare glæde og oplevelse af legene, eller vi kan dykke ned i de kommunikative og sociale dynamikker som er indlejret i legens natur. Kontakt os herunder for at få et tilbud, eller læs mere om Playbuilding og Aktivt Møde. Arrangementet kan foregå i Gerlev Legepark eller hos jer.

Eksempel på legearrangement:
5 kvarters legearrangement med instruktør. Vores instruktør kommer ud til jer med en taske over skulderen og sætter gang i legene, som en er sjov og anderledes måde at møde sine kollegaer. Legen er et uformelt møderum, hvor man griner og er aktive sammen, samtidig med at man i fællesskab oplever en flere hundrede år gammel kulturarv. Instruktøren tilpasser legene til gruppen, og formidler dem sådan så alle kan være med.

Pris for 5 kvarters leg med en instruktør (kan lege med op til 32 personer) 4.000 kr.
Hertil kommer evt. transportudgifter (udregnet efter statens takster).

Bookeninstruktoer

Ring til Gerlev Legepark

Ring til os og hør mere om hvad vi kan tilbyde til dit arrangement.


Få et tilbud fra Gerlev Legepark

Dit navn*

Din e-mail*

Emne

Din besked*

*Skal udfyldes

Flere produkter til virksomheder:

Copyright © 2015 Gerlev Idrætshøjskole. All rights reserved.